Dag 7 – Zondagsrust op station Barcelona.

door Ron

Een kwartier voor de wekker wakker geworden, kwart over zeven. Terwijl ik thuis nog doorslaap als er een zwerm vogels één meter boven voorbij vliegen hahahaha. Rustig aan gedaan, maar zelfs toen was ik nog om acht uur klaar. Kwartiertje later maar weggegaan, de sleutels onder de mat gelegd zoals afgesproken, een half uurtje later stond ik op het station.

Veel te vroeg aangezien mijn trein pas om tien uur ging. Met daardoor nog anderhalf uur te doden, leek het mij een goed plan de stoelen naar Valencia en terug naar Barcelona alvast te reserveren. Nou niet dus op zondag is de balie dicht voor reserveringen. Je kan alleen voor vandaag reserveren werd mij gezegd, kom morgen maar terug. Kom morgen terug want dat is werkelijk handig of klantvriendelijk als ik hier nu sta 😀 Nou ja goed zou mij verbazen als het in Alicante wel open is.

Maar goed op zijn Spaans zullen we dan maar weer zeggen poko poko. Zal Sanne waarschijnlijk lief moeten aankijken om een ticket naar Valencia te reserveren. Daarna gerookt nog wat gerookt en wellicht nog één, wat te eten gehaald en nu onderweg naar Alicante. Lekker ruime trein veel beenruimte heerlijk, het landschap is ook fijn zo langs de kust. Dus zit je te appen met je man, zegt ie is een zooitje hier schijnen een bewoner kwijt te zijn. Hoe raak je die kwijt deuren zijn met een code. Zit ik dan stom te lachen in de trein, eigenlijk niet grappig maar voor mij blijkbaar wel. :D. Ga er wel vanuit dat het allemaal goed komt daar. Anders vind ik het zielig :(. De treinreis verliep voorspoedig en arriveerde op de aangegeven tijd vijf voor drie op Alicante. Net toen ik naar de balies was gelopen, stuurde Sanne een bericht dat ze er al waren.

 

 

Werd net geholpen, toen kwamen Peter & Sanne ook binnen. Vreemd genoeg kon ik hier wel zonder problemen mijn tickets boeken, heel apart gebeuren in Barcelona. Al snel waren we onderweg naar hun huis, niet lang na arriveren zaten we aan de homemade sangria’s.Nog wel even alle vuile was weg gewerkt, tussen de drankjes door. Die kan ik dan mooi morgen weer van het droogrek plukken. Rond een uurtje of zeven zijn we begonnen met de Tapastour die op het moment hier aan de gang is. één tapa & drankje voor twee euro dus bij verschillende tentjes lekker wat gegeten. Verder was er nog een rare optocht of nou ja raar iets gelovigs maar wat precies geen idee. Wel raar hoor zonder Pim zo bij Peter en Sanne. Het zijn ook mijn vrienden maar van oorsprong die van Pim, dus is niet hetzelfde zonder jou hier. We missen je, Peter & Sanne & ik en de Kids (Nou ja zijn al volwassen maar maakt niet uit) houden van je. Voor nu maar weer tot morgen 🙂

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.