Geen gerecht dit keer maar een beetje zelfspot.

door Ron

Ik was eigenlijk van plan gisteren een recept te plaatsen. Helaas, soms gaat het wel eens mis. Heerlijk dacht ik, Eggs Benedict met Hollandaise saus en gerookte zalm.  Het is niet dat het niet te eten was hoor, maar de eieren waren gewoon te hard geworden en de saus die was te zuur. Desondanks hebben we er toch van genoten. Maar ik vind dat ik alleen iets moet plaatsen als het ook daadwerkelijk is zoals ik het voor ogen heb. Dat was het dus niet.

Overigens was dit natuurlijk niet de eerste of laatste keer dat een gerecht mislukt. Zou ook wel vreemd zijn als alles altijd maar fantastisch gaat natuurlijk. Je zou het haast wel gaan denken als je al die verschillende foodblogs ziet. Alle gerechten zien er altijd fanatastisch uit. Net zoals bij mij gaat er bij iedereen natuurlijk weleens iets helemaal mis.

Over  foto’s gesproken, ik keek even terug naar een foto die ik eerder had gemaakt van het laatste gerecht dat ik plaatste.

Three Cup Chicken.

Kan niet zeggen dat ik het er echt heel smakelijk uit vind zien. Ben dan ook best wel trots dat de foto’s die ik tegenwoordig maak er al stukken beter uitzien.

three cup chicken

Hopelijk blijf ik verbeteren om jullie te laten kwijlen bij het zien van mijn gerechten. 😉 Natuurlijk ook om jullie te verleiden om eens iets te proberen.

Nadien ook nog even gekeken naar andere foto’s en wat waren sommige foto’s om te janken. Om nog een vergelijking te maken tussen een jaar terug en nu, een presentatie foto van ingrediënten.

Ik krijg hier ook niet echt trek van.

pasta met mosterdsaus

Hier dan wel weer van.

Zo zie je maar, oefening baart kunst. Ben benieuwd naar de verbeteringen in mijn voedselfotografie over een jaar.

 

Heb je zelf een hele mooie foto of een hele slechte foto van een gerecht? Voel je vrij om hem hieronder te delen.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.