Reizen ontmoet eten plus top 10 beste reisblog

door Ron

Per vandaag is de website in een nieuw jasje gestoken. Ben benieuwd wat jullie van de vernieuwde lay-out vinden. Tevens zijn er vanaf nu ook recepten te vinden. Misschien lijkt het een rare combinatie. Maar buiten reizen ben ik een groot fan van eten (foodie). Voor mij was het dan ook een logische stap om mijn favoriete dingen op één en dezelfde site samen te brengen. Toen ik de website eindelijk (na wat tegenslagen her en der) online had, dacht ik, laat ik dit delen. Dit was het moment waarop ik zag dat Yolo Solo de top 10 had gehaald van beste reisblogger 2017 van wereldwijzer. Wie weet win ik wel, zelfs als ik niet win ben ik al supertrots dat ik de top 10 heb gehaald. Mocht je willen stemmen op mijn website dan kan je dit doen door op de volgende link te klikken. Laat daar een bericht achter in de reacties met mijn website naam erbij.

 

Favoriete Reisblogger 2017

 

Mocht je iets missen op de website of iets anders laten weten, laat een berichtje achter.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.