Koyasan, wat een plaatje!

door Ron

Also available in: English

Koyasan is een plaats in Japan die ik nog wel eens een keer zou willen bezoeken als ik weer eens in Japan ben. Het was er zo rustgevend. Tijdens de treinrit de berg op werd ik al verliefd op deze plaats. Wie had nou gedacht dat ik zo intens van een begraafplaats kon genieten. Totaal Zen in Koyasan.

Vooral niet te vergeten de prachtige herfstkleuren!

KoyasanKoyasanKoyasan

De begraafplaats wat een ervaring was dat. Heb daar zo lang rondgelopen en zelfs toen het aarde donker was ben ik er nogmaals heen gegaan. Sorry geen foto’s van de begraafplaats bij nacht. Echt te weinig licht.

KoyasanKoyasan

Zeker een aanrader om een overnachting te doen bij een tempel. Mijn verblijf was fantastisch met een geweldige avondmaaltijd en ontbijt. Helaas geen foto’s van de ochtendceremonie. Dat mocht jammer genoeg niet. 🙁

KoyasanKoyasan

 

 

Een geweldige tijd gehad. 😀 Uitgebreider verslag lezen? 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.