Kamikochi, wat een prachtig natuurgebied is dat. Wow!

door Ron

Vandaag ging om 06:00 uur de wekker ik had in al mijn wijsheid bedacht om op tijd naar Kamikochi National park te gaan. Na enkele keren snoozen ben ik er om 06:15 toch maar uit gegaan. Ik had er echt zin in. Oké ik wilde weer naar bed toe. Maar was nu  eenmaal op dus even doorgezet en mijn lijf kwart over zeven richting station gesleept. Daar een buskaartje gekocht die ik best duur vond. Ongeveer 45 Euro voor een retour, best pittig. Na anderhalf uur als een zombie in de bus te hebben gezeten arriveerde ik om half tien in Kamikochi.

WOW, wat een prachtig gebied en des te verder ik liep des te mooier ik het vond. Was ook meteen weer fris en fruitig. Groot plus punt is dat het op zo’n 1500 meter hoogte ligt en dus een stuk koeler was dan in Matsumoto waar het vandaag 32 graden werd. Het was het geld dubbel en dwars waard. Ik heb zo’n vijf uur bij elkaar gewandeld. Wilde zo veel mogelijk zien. Ik laat het qua tekst hier dan ook bij. Ik zou zeggen geniet van de foto’s en tot morgen.

Te grappig gewoon… Vooral die rechtsonder op de foto. Werkelijk!

Scary stuff. Oooh heb geen beer gezien maar wel apen Oo…

 

2 reacties

Yvonne van der Laan 21/05/2018 - 8:47 am

Wow, 45 euro voor een retourtje.. dat zijn idd geen geringe prijzen! Maar wel een prachtig natuurgebied zo te zien, zeker de moeite waard om zo vroeg je bed voor uit te komen. En dat plaatje van die wc.. geweldig.. ik zag er ooit 1 waar bij stond: sit like a queen, not like a frog, haha.

Reply
Ron 22/05/2018 - 3:31 am

Omg, hahaha wie verzint die dingen. Ach 45 euro was niet goedkoop maar dat krijg je als er niet heen kunt met een reguliere bus. Zo genoten het was het dubbel en dwars waard.

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.