Helaas het was erg rommelig

door Ron

Also available in: English

Hallo allemaal.

Ik had eerder gezegd dat ik elke woensdag en zaterdag een blog met foto’s zou plaatsen totdat mijn koffiepauze voorbij zou zijn. 😉

Helaas is dat er vandaag dus niet van gekomen. Het was een rommelige week. Buiten het feit dat de website onderhanden wordt genomen door mij, moest mijn man Pim ook nog een nacht in het ziekenhuis blijven. Dat was afgelopen maandag op dinsdag. Gelukkig niks ernstigs hoor. Maar door zijn MS had hij wel extra zorg nodig. Vandaar dus geen foto’s vandaag.

Het is alweer bijna zaterdag en volgende week woensdag is er alweer een nieuw recept. De pauze zit er bijna op!

Weer lekker bloggen. <3

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.