Dag 10 – Google maps tricked me!

door Ron

Vanmorgen lekker op tijd op, om nog samen met Peter en Sanne om kwart over negen te ontbijten op een terras. Daarna afscheid genomen van Peter, nadat Sanne me afgezet had bij de supermarkt ook van haar afscheid genomen. Bij de supermarkt brood en beleg gehaald zodat ik mijn eten voor in de trein kon maken. Hopelijk komen ze snel naar Nederland hint hint hint. Vervolgens naar het huis gegaan en mijn tas ingepakt. Daarna geklooid op de pc van Sanne om iets werkend te krijgen, maar helaas na twee uur van verwoede pogingen niet gelukt. Wellicht heeft Peter meer geluk. Om half één stond Dick keurig voor de deur om mij op het station in Alicante te droppen. De autorit verliep voorspoedig, na hem ook gedag te hebben gezegd en te bedanken voor het superlief wegbrengen, tas op mijn rug gegooid om het laatste stukje naar het station af te leggen.

Uurtje gedood met het opeten van mijn zelfgemaakte broodje tonijn, af en toe kijken of het spoornummer al bekent was. Eenmaal door de controle belde mijn moeder, evengepraat en de trein in gedoken. Na vertrek de man naast mij verlaten en lekker alleen gaan zitten een paar stoelen verder, waarom krap zitten als de halve coupé leeg is. Had al snel trek in een zak snoep, maar ja dat is iets dat ik zelden koop dus zat dan ook niet in mijn tas. Het enige wat ik kon doen was luisteren naar mijn muziek en genieten van het uitzicht.

Mensen die een tanktop dragen zonder perfect lichaam doe a.u.b. niet geen gezicht, maar houdt je armen zeker omlaag niemand wil die dode marmot onder je oksels zien en al zeker niet in een trein. 😀 Buiten de muffe marmot is de treinreis voorspoedig verlopen. Helaas was Google maps minder aardig en stuurde mij de verkeerde kant op waardoor ik in plaats van 900 meter zeker drie kilometer heb moeten lopen met mijn zware rugtas. Maar goed eenmaal gearriveerd liet de eigenaar me het huis zien en gaf mij de sleutels. Even opgefrist, een stukje gelopen en daarna naar de supermarkt. Eenmaal weer terug in het appartement heb ik in mijn beste Google translate Spaans en een beetje hulp van Sanne contact gehad met de eigenaar om de airconditioning aan de praat te krijgen. Nadat dat op orde was lekker gehangen op de bank. De avondmaaltijd bestond uit Corona en zelfgemaakte broodjes en meloen. Morgen actief en ondernemend. Zie foto voor uitzicht uit appartement en morgen officieel over de helft voor mij 🙁 voor Pim. 🙂

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.