Dag 8 – Geotaggen en het strand.

door Ron

Ik dacht lekker bij Peter en Sanne dus laat op. Om als een zombie in de tuin te hangen, of om af en toe mijzelf als een gestrande walvis in het water van het zwembad te laten kletteren. Toen ging de wekker om half acht, moest eerst wakker worden van mijn droom om mijzelf vervolgens te bevrijden van het laken dat als een anaconda om mij heen zat gewikkeld. Gelukkig klonk op de achtergrond in ieder geval nog het zachte gebrom van de airco dus dat was +1 voor vandaag. Even een peukje en nadat iedereen zich had opgefrist, lekker een simpel Spaans ontbijtje op een terras in de buurt. Thomas de jongste van P & S voegde zich bij ons. Gezellig even geklets en de dagelijkse Spaans sleur aangehoord van iedereen, heerlijk. Overal dan toch weer hetzelfde. Peter en Thomas moesten aan het werk, Sanne en ik zijn even gaan Geotaggen (app heet geocaching). De eerst vond ik een recordtijd de tweede zijn we samen even naar op zoek geweest.

Hadden we water voor nodig en niet bij ons, dus dat moest nog even wachten. Eerst terug naar huis gegaan om onze spullen op te halen voor het strand, plus een extra fles water. Eenmaal terug bij de geotag de buis die aan de boom hing gevuld met water, daar kwam een buisje ophoog gedreven. Deze eruit gevist, dop eraf en onze namen erop ingevuld op het opgerolde stuk papier om te laten weten dat wij hem hadden gevonden.

Door naar het strand. Parasol en stoelen neer gepland en snel Sanne achter gelaten om een duik in de zee te nemen. Heeeeeeerlijk dat water en lang geleden ook. Na een paar uur meegegaan met Sanne naar haar werk, ze heeft heel lief mijn voetjes gedaan. Goede pedicure. Lotus la Marina, the place to be!!!!! Terwijl Sanne twee uurtjes door werkte heb ik bij het Nederlandse tentje beneden patat met een kroket gegeten met een glas wijn, hahahaha. Daarna getracht een geotag in de buurt te doen maar kon hem niet vinden, volgens de app was ik niet de enige, jammer. daar in tegen zat er een man in een auto op de parkeerplaats en die hield me maar in de gaten, brrrrr. Terwijl ik een sigaret nam kwam er een andere auto aangereden en daar stapte een vrouw uit, stapte vervolgens bij de man in en ze reden weg. Bij de parkeerplaats van de Iceland supermarkt maak je nog eens wat mee. Affaire zeg ik. Daarna langs de super en terug naar huis. Waar Peter de meest heerlijke Paella maakte. Want ik kon niet zonder dat gegeten te hebben Spanje verlaten. Zonder te liegen hij was echt heerlijk. Daarna een cortado op een terrasje in de buurt gedronken met een 43 er naast, heerlijk. Nu weer op de bank in de tuin met een Cava en later slapen. Denk niet dat er nog veel spannends gaat gebeuren vandaag dus Ciao……

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.