Dag 9 – Fietsen, op bezoek en eten.

door Ron

Het is nu 22:30 kan niet zeggen dat ik veel heb gedaan. Ben nog wel even op de elektrische fiets van Sanne weggeweest, een oud beestje die wat sputtert maar toch nog samen met mijn hulp met negen kilometer per uur de heuvel opging, soms sneller afhankelijk hoe steil. Waardeer mijn elektrische fiets nu wel extra :). Langs Dick en Els gereden maar ze waren er niet. Toen maar op jacht naar sigaretten gegaan wonderbaarlijk genoeg nog gevonden ook bij een tijdschriftenstand. Want ik dacht namelijk dat je ze alleen bij de Tabacos kon krijgen. Net toen ik terug was op de bank kwam er een berichtje van Els half vijf zouden ze terug zijn. misschien heel even gezucht omdat ik natuurlijk eerder voor de dichte deur stond, maar ja gezellig natuurlijk. Tijd even gedood met een sprong in het zwembad, nadat ik een vlinder van de verdrinkingsdood had gered. Het was erg gezellig bij Peter zijn ouders en het stuk appeltaart dat net uit de oven kwam was heerlijk. Om zeven uur terug op honk en met smart gewacht op het heerlijke varkensvlees uit de slowcooker, lekker met vers gemaakte koolsalade erbij yum. Lekker zitten kletsen, Thomas was er ook gezellig. Alleen jammer dat ik Iris niet heb gezien, maar goed druk druk dus volgende x. Uiteraard Thomas nog 20 euro toe geschoven, want zo net op jezelf wonend gaat het geld meestal best hard. Voor nu, tot morgen waar ik mijn reis zal voortzetten in Valencia.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.