Dag 4 – Een dip, maar toch heerlijk Barcelona.

door Ron

Lekker geslapen (08:15). Alleen jammer dat ik vanochtend wat last van mijn rug had tijdens het lopen. Eerst naar het Aquarium geweest. Helaas geen aanrader, op zich niet slecht maar twintig euro vond ik te duur voor wat je kreeg. Persoonlijk had ik dat geld liever bewaard voor een paar Sangria’s :p

Daarna had ik om eerlijk te zijn, geen idee wat ik moest gaan doen. Dus met mijn ziel onder mijn arm langs de VVV gegaan. Besloten om naar de Sagrada Familia te gaan, helaas nog steeds in de steigers. Volgens Pim staat hij daar al twintig jaar in, op zijn Spaans zullen we dan maar zeggen. Eenmaal weer onderweg naar een of ander oud gebouw, had ik de grootste moeite deze te vinden. Mijn ziel die nog lekker onder mijn arm hing, moest daar toch maar eens een keer onder vandaan. De beste manier is een grote, perfect gebakken steak, lekker op het terras. Locatie terras, onbekend.

Werkelijk geen flauw idee waar ik mij bevond. Maar goed maakte niet uit, het oude gebouw was tenslotte toch onvindbaar. Wat ik wel weet is dat de steak overheerlijk was, waardoor ik en mijn ziel weer prima verenigd zijn. Wellicht dat er nu mensen een soort aaaaah gedachte door hoofd kregen, totaal niet nodig hoort een beetje bij alleen reizen. Ik voelde me even alleen, maar dat is toch heel anders dan eenzaam. Bedankt in ieder geval, voor je medeleven als je mij zielig vond 😉

Mijn pad vervolgd, richting Gaudie’s huis. Via mijn mobiel nog snel even een digitale toegangskaart gekocht, scheelt weer in de rij staan. Heb echt genoten van het huis en de audio tour. Denk dat ik morgen de helft al niet meer weet van de tour, maar goed maakt niet uit. Eenmaal weer buiten naar de Liddle een kilometer verderop gegaan, had ineens ongelooflijke dorst. Wel weer jammer dat de metro weer een kilometer terug was. Na de spullen op de kamer te hebben gebracht, lekker op Placa Reial gezeten met een Sangria. Voelde hem na twee glazen wel al een beetje zitten. Volgens een reactie van Brian op een foto op Facebook, moest ik meer trainen 😛 Daarna gebeld met Mark & Marieke oftewel M&M.

Na op de kamer te zijn bijgekomen van de Sangria’s en mijn verzuurde kuiten wat rust te hebben gegeven, lekker Tapas gaan eten. Bij een geweldig tentje vlakbij Placa Reial, stond zelfs een rij buiten. Omdat ik zo knap ben (kuch, kuch) of Remi mocht ik wel meteen naar binnen. Ik houdt het voor nu op beide 😛 Kan niet anders zeggen dan dat het eten heerlijk was. Lekker met wat mensen zitten lachen en praten. Nu 23:00 weer op de kamer, zo nog even kaartjes boeken voor de Sagrada Familia. Ga namelijk echt niet in de volle zon in een rij van een uur staan. Welterusten allemaal.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.