De laatste dag met de dames voordat ze vertrekken

door Ron

Gisterochtend een beetje bijtijds opgestaan. Voordat ik richting het station ging ben ik eerst even langs de 7 Eleven gegaan. Het gebruikelijke ontbijt paar broodjes en twee flesjes water. Onderweg naar het station zag ik in eens de iets wat vreemde jongen van de vorige dag aan de overkant lopen.  Zoals verwacht liep hij met zijn hoofd omlaag. Snel ben ik even naar de overkant gelopen om een praatje te maken.

Hij was pas aan het einde van de dag gearriveerd in Takayama. Treinpass kwijtgeraakt. Die arme jongen. Mijn trein liet uiteraard niet op zich wachten dus moest redelijk snel door.  In Gero ben ik uitgestapt en pikte de dames mij met de auto weer op.

Zo gezellig meteen weer. Met Nagoya als doel en eventueel iets onderweg om te bezichtigen zijn we gaan rijden. Uit het raam zagen we een kasteel op een berg zag er zo mooi uit. Achteraf bleek dat de dames deze bestemming in de navigatie hadden gezet zonder echt te weten dat het dit kasteel zou zijn. Na vele slinger weggetjes arriveerden we veilig bij het kasteel.

Mooie vlinder!

Bij het tweede aanbevolen fotopunt haakte we af. Het was duidelijk dat de enorme bij dit als zijn plek had verkozen en wij hebben dat gerespecteerd. Mooi kasteeltje op een mooie locatie. Leuk om geweest te zijn.

Rond een uur of half twee zijn we bij een rustgebied gestopt om te lunchen. Was lekker eten. Tralala zullen we maar zeggen. Na het eten hebben we buiten een ijsje zitten eten.

Volgende stukje en video is 16+ zullen we maar zeggen!!!

Terwijl we daar zaten begon Margaret over een video over een hetero pornoster die nooit kwam als hij gepijpt werd. In ieder geval om een lang verhaal kort te maken. Anna kon die video niet en Margaret en ik wel dus we moesten hem vanwege Anna toch nog even kijken. Natuurlijk met het geluid aan anders miste het toch het benodigde effect voor de hilariteit. We hebben zo ongelooflijk gelachen. Hopelijk hebben we de passerende Japanners niet teveel geschokt en/of beledigt.

Zie de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=dH9ogY168-U

Einde 16+

Na al het gelach op de parkeerplaats werd het toch echt tijd om het laatste stuk naar Nagoya af te leggen. Wat file gehad maar niks te erg, Eenmaal daar nog even camera’s gekeken en andere elektronica die wij wilde hebben maar niet kochten. Daarna ik naar mijn hotel aan de fancy kant van het station en zei aan de minder fancy kant.

In de avond hebben we echt zo lekker gegeten wat was dit varkensvlees boterzacht. OMG te lekker gewoon.

Waren ook heel sociaal aan tafel.

Na het hoofdgerecht zijn we er vandoor gegaan om ergens anders een toetje te eten. Meeste ging al dicht zodra wij er arriveerden of hadden niks interessants meer. Uiteindelijk vonden we een 24 uur restaurant en daar zijn wij met zijn drieën dan ook maar los gegaan op de toetjes.

Vandaag waren we weer paraat voor het ontbijt. Voor mij de dag om door te reizen naar Nagoya en voor Margaret en Anna de dag om weer op huis aan te gaan. De koffie was niet echt fantastisch maar de kaasknoopachtige dingen waren erg lekker. Na dit enorme ontbijt nog langs wat winkels gelopen.  Om vervolgens met een dame aan elke arm van de ene naar de nadere kant van het station te lopen. Je zag mensen toch iets wat vreemd naar ons kijken. We zijn een raar stel met elkaar. Na het afscheid kneep Anna nog een laatste maal in mijn wangen. Ik moest mijn trein halen en zei hun vliegtuig. Helaas was ons lange ontmoeting dan toch echt voorbij. Wellicht zien we elkaar nog een keer in de toekomst. Ik hoop van wel.

De reis naar Kyoto was zo gepiept wel dertig hele minuten. Na aankomst eerst naar het hotel gelopen om te kijken of mijn tas veilig was aangekomen met de postservice. Gelukkig hij stond klaar. Even mijn paraplu eruit gevist en de regen in gelopen. Vlakbij het station een late lunch gegeten. Gevolgd door een lekkere koffie bij de Starbucks. Na wat omzwervingen op de hotelkamer belandt en gerelaxt tot het avondeten. Niks bijzonders helaas. Het was te druk bij mij favoriete restaurant in Kyoto dus bij de Mac Donalds belandt.

Het waren weer leuke dagen en na een rustige middag in Kyoto was het mooi geweest voor vandaag. Morgen een keer lekker uitslapen.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.