Een dagje rustig aan gedaan in het drukke Rome

door Ron

Vandaag heb ik eigenlijk niet bijster veel gedaan. Voornamelijk een beetje door de stad geslenterd.  Het hoogtepunt van de dag was lekker even door het villa borghese park wandelen. Er bleek ook een dierentuin te zitten. Aangezien het een soort van traditie is geworden om dierentuinen in het buitenland te bezoeken heb ik dat nu ook gedaan. Het zag er allemaal netjes en verzorgt uit in de dierentuin maar het had ook iets sufs en saais op de één of andere manier. Naar mijn idee waren er gewoon minder diersoorten dan wat ik gewend ben bij een dierentuin. Kan natuurlijk aan mij hebben gelegen. Wellicht een deel van de dierentuin gemist ofzo. In ieder geval hield ik het na een uurtje voor gezien. Voor de duidelijkheid het was dus geen slechte dierentuin. Ik heb gewoon teveel vergelijkingsmateriaal.  😛 Weer heerlijk verder geslenterd door het aangrenzende park en langzaam aan afgezakt naar het appartement. Waar ik de rest van de middag heb doorgebracht. Vanavond blijf ik ook lekker binnen en laat mijn benen even genieten van wat welverdiende rust. Morgen wil ik eigenlijk de stad wel uit. Rome is leuk, maar na bijna vier dagen is het voor mij wel genoeg.

Tot morgen en hieronder wat foto’s van vandaag. Oh, mijn vader was ook nog jarig vandaag. Nogmaals gefeliciteerd!!!

Vond die bomen erg mooi, lekker simpel.

Hij kijkt alsof ik elk moment zijn stuk appel kan afpakken.

Nog even een paar nonnen op de foto genomen.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.