Bugs in mijn blog, tijd voor bestrijding

door Ron

Also available in: English

Deze week behoorlijk druk geweest met het verwijderen van bugs. Gelukkig is het eindelijk gelukt het grootste probleem van allemaal te verhelpen. De website had namelijk de neiging niet de nieuwste versie van mijn blog te laten zien door verkeerde communicatie met de browsers van de gebruikers. Waardoor het leek dat ik nooit wat nieuws plaatste op mijn blog. Dat is gelukkig na veel gedoe eindelijk verholpen. Tevens meteen wat kleine bugs verjaagd. Gelukkig zien jullie nu weer nieuwe content op de homepage verschijnen zodra ik iets post.

Aangezien ik toch bezig was heb ik meteen maar wat dingen veranderd aan het uiterlijk. De website ziet er naar mijn mening nu wat rustiger en overzichtelijker uit. Ben nog aan het denken om een andere hoofdpagina te maken maar dat zal nog wel even duren. Alhoewel met mij weet je het nooit. 😉

Naast het uiterlijk heb ik in het menu het kopje recepten aangepast op basis van categorieën zodat je gemakkelijker een recept kunt vinden. Op de pagina van alle recepten zijn er filters toegevoegd om ook daar makkelijk te kunnen sorteren. Hopelijk vinden jullie het handig.

Ikzelf kon ook wel een update gebruiken dus onder het kopje over mij in de zijbalk een nieuwe foto. Tevens op de over mij pagina de foto gewijzigd naar iets anders.

De pagina van zij emigreerden krijgt met enkele dagen de wereldkaart weer terug na wat aanpassingen.

Bij deze de update van de veranderingen aan mijn blog. Ik was van plan foto’s te plaatsen maar nadat ik een golf vet van 160 graden uit de oven over mijn arm kreeg was ik er even klaar mee. Ik wilde juist leuke zwart wit foto’s doen. 🙁  helaas mijn arm doet pijn en ik ga nu even lekker relaxen. Woensdag eten we in ieder geval kip aangezien de pauze dan voorbij is.

Ik heb er zin in!!! 😀

 

Laat mij hieronder weten wat jij van de updates vind!

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.